fbpx

Михаил Билалов: Никой не блести със знания

Блиц Новини

Кадри БТВ

Новият сезон на „Стани богат стартира само след ден на 13 февруари.

Участниците са готови, студиото блести, публиката е по местата си, 15 въпроса за 100 000 лв. Така анонсира новият стар водещ на шоуто Михаил Билалов старта на сезона.Той сподели и трите неща, които държат предаването вече 20 години в ефир:

То е изключително просто – един водещ, един участник, един въпрос. Участниците са изключително цветни – с много каузи, много борба, много желание за победа и много екшън.

Другото е, че това не е обикновена игра на въпроси, а игра, при която от един момент нататък отиваш в сферата на абсолютното незнание. И незнанието е всичко в тази игра, казва с чувство за хумор Билалов.

Всеки един от нас смята, че е близо до отговора, но това не е така. Много от седналите срещу мен се притесняват да не се изложат и се налага да правя неимоверни усилия, за да ги успокоя.

Четенето на книги не е всичко в „Стани богат“, продължи актьорът. Подсказа също, че много от тематиките на въпросите към участниците, присъстват в първото издание на книгата „Стани богат“.

Билалов е бил номиниран за най-добър водещ в света и това за него е било голяма изненада, тъй като се е случило още почти в началото на кариерата му като водещ.

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!