fbpx

Диана Димитрова се отприщи и показа всичко от себе си

БГ звезди

Кадри и снимки ФБ

Нашумялата най-вече със скандала, който се развихри около актрисата Диана Димитрова, демонстрира добро настроение. Тя се отдаде на рисуването и това може би й действа като терапия след всичко случило се. Неприятните преживявания, които я споходиха и около инцидента с нанесения побой от неин колега преди около 5 години и последвалите интервюта с признания и разкази за това май са й дошли в повече.

Важното е да не ти дреме! По-малко от месец до изложбата, даде си кураж Диана Димитрова в социалната мрежа и почерпи последователите си с танц.

Само преди ден разказа на тези, които сега тръгват по пътя на изкуството как се случват нещата с начинаещите, пълни с мечти бъдещи актьори.

Има нещо много яко в това да се издържаш сам от изкуството си, даже е сюрреалистично за шуробаджанащината в страната ни.
Снощи след “ТЮТЮН“ имах среща с деца от школа, които искат да станат актьори. Бяха толкова щастливи и окрилени след представлението, че сърце не ми даде да им кажа част от бруталната истина. Как да им кажа, че кастинги в киното почти не се правят, как да ги предупредя за задкулисните игри, че ролите се дават често само по “заслуги“, как да не се подлъгват по маските, които авторитети си слагат, защото зад тях има куха стена, мухъл и мафия. Как да им кажа да се научат да разпознават качествените хора по очите?!

Може би с тази изповед описва собствения си горчив опит, докато стигне до момента, в който е разпознаваема па макар и със скандал.

… ама включи и този танц в „изложбата“! 😉, посъветваха я коментиращите, впечатлени от танцовите й способности.

Но други разгадаха посланието по друг начин.

Има нещо сбъркано в теб! …и то доста сбъркано! Явно не усещаш границата, която те пуска в съзнанието на хората като позитивен образ …и от другата страна на тази граница – разочарованието!
В това видео си просто…

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!