fbpx

Шампионът от „Игри на волята“ Алекса избра пръстен на Елица с желязна логика

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Чаровният шампион по борба и победител в изключително силния последен сезон на „Игри на волята“ Алекса Ерски обяви при Гала, че вече е софиянец. Сърбинът е избрал да живее в българската столица заедно с любовта на живота си – Елица Янкова, нашата олимпийска медалистка в борбата от 2016-а. В „На кафе“ той разказа много забавни подробности около предложението за брак, в който ще встъпят официално през лятото.

„Вземаме те!“, каза с възторг Гала, като разбра, че семейството ще живее в София. Пак в столицата ще е и сватбата. „Аз съм от Белград, Елица е от Варна, моите роднини ще дойдат по-лесно“, коментира Алекса с усмивка. Далеч по-сериозно той обясни, че след като заживели заедно, въпросът за сватбата бил само въпрос на време.

Алекса подчерта, че за Елица няма такова нещо като пробно съжителство. „При нея всичко е сериозно“, коментира борецът, който се върнал към обичайната си шампионска форма под наставленията на български треньори.

Победителят в „Игри на волята“ разказа за перипетиите около избирането на пръстен. Той обясни, че държал предложението за брак да бъде изненадващо. Това обаче се оказало особено трудно, защото Елица винаги всичко усещала, защото имала изключителна интуиция. Най-накрая Алекса се оказал в тайно бижутерско ателие изправен пред два, по негово мнение еднакви, пръстена.

Гала не издържа в този момента на разказа и каза, че една жена винаги ще види разликата между два пръстена, дори да са само някакви нюанси. Алекса пък заяви, че мъжете трудно виждат такива разлики. „На мъжете ни трябва храна, алкохол и музика“, заяви усмихнатият сърбин. Той обаче за пореден път демонстрира защо победи в трудните „Игри на волята“, след като обясни как е направил избора.

„Когато се колебаеш между два пръстена – вземи по-скъпия!“, заяви Алекса и едва ли някой може да оспори логиката му.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Експерт: Скок в цената на тока няма да има

Кадри Нова ТВ Темата за цената на електроенергията винаги е била чувствителна за потребителите. Всяко покачване води до все по-непосилни за плащане сметки. Служебният министър прогнозира, че ще има повишение от 1 юли, но експертите отдават това на предизборното време. Не се очаква стремглав скок в цената на електроенергията. Изчисленията …

error: Content is protected !!