fbpx

Искри прехвърчат в „Черешката на тортата“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Макар, че мина доста време от финала на последния сезон на кулинарното шоу Хелс кичън, отношенията между двете участнички Валентина и Виктория не са се променили в положителна посока. И тук в „Черешката на тортата“ намират повод да се захапят и прехвърчат искри помежду им.

Самочувствието на Виктория е по-голямо от дупето й, а то никак не е малко, изказа се Валентина за бившата си съотборничка.

Нашата връзка с Валя е извратена, не й остана длъжна и Виктория. Това е човек, който най-много не съм харесвала, обичам я като снаха свекърва.

 

Виктория има перфектно чувство за хумор, иначе няма как да се понасяме двете.

И двамата готвачи дотук не успяха да впечатлят кой знае колко зрителите. Първата вечер Дани Спартак отнесе критики за неизмитите зеленчуци, а сега Виктория за неприбраната дълга коса докато приготвя ястията.

За професионални готвачи за каквито имат претенции двамата до тук бяха много, много….зле! Егати излагацията! В пъти по-добра кухня и меню сме виждали в това предаване от хора които са далече от су, му и ку 😉 шефове!😂

Топ готвачка, а основното й беше направено като начинаеща. Даже са й много 38 точки. И снощният готвач не показа умения, за които да ахнем.

Тц. Нещо много ми са пренавити, на моменти с елементарно държание и изказвания…🙄😏 Сякаш предишните участници бяха на по-високо ниво като поведение, изказ, възпитание, култура и т.н… Съжалявам.

Предстои Валентина, Реджеб и Чилева да посрещат гости. Може би те ще скрият шапката на зрителите с нещо много впечатляващо.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!