fbpx

След Диана Димитрова и друга жена разказа история за насилие

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Побой, психически и физически тормоз – това е историята на млада жена, която е малтретирана от бившия си приятел. Това е Десислава Димитрова, която се оплака, че след раздялата им той разпространява нейни интимни снимки.

И тук за учудване на зрителите лицето и името на насилника се крият. Той отрича обвиненията срещу себе си, затова, че е болезнено ревнив и упражнява физическо насилие над партньорката си, което потвърждава и бивша негова приятелка.

Пред камерата на Жоро Игнатов в „Съдебен спор“ той нарече всичко това спекулации и се скри без да даде обяснение.

Двете дами са единодушни, че той се държи по този начин, насилник е и болезнено ревнив. Описват го като арогантен и агресивен след употреба на алкохол.

Всичко това е болезнено познато на доста жени, които и в този момент продължават да мълчат и търпят такова отношение, но зрителите на предаването избухнаха заради това, че се крие самоличността на този „мъж“ и закона е на негова страна.

Лошото е, че насилници като този в Съдебен спор и като Юлиан Вергов, са пазени яко от закона… Жалка история!

Не прави чест на предаването да криете насилника и да показвате жертвите.

Категорично против съм срещу това,че се крие насилника,а жертвата се показва с лице и име.Много сбъркана система на защита,вместо да се пази жертвата,се пази насилника.Ако е невинен,да се яви лично с име и лице,а не да крият от предаването.За мен това е двоен стандарт.

В БГ насилниците /независимо какъв тормоз прилагат/винаги излизат чисти ,за разлика от жертвите им,които трябва освен болката която носят от преживяното да продължат живота си.

Много зрители поздравиха момичето за смелостта да излезе с лицето и името си.

Момичето си е имало работа с мутра. Евала и за смелостта да застане пред цяла България и да го разобличи. Скриха му името, но хората се сетиха кой е. За първи път в това предаване виждам толкова компетентен адвокат. Мили момичета, не си губете времето с такива индивиди и подобия на мъже. И деца не им раждайте да не се размножават. Дъщеря му, която не ядяла не знам кво си днес, утре ще яде каквото намери. Ще си мечтае за съдбата на тези момичета.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!