fbpx
БГ звезди

Кадри: БНТ, БТВ и „Нова телевизия“

Българската национална телевизия предприе сериозна стъпка, която със сигурност ще й донесе висок рейтинг. Тя е свързана с обичаното предаване за знания „Последният печели“ с водещ Орлин Горанов.

През този месец тръгва така наречената Лига на шампионите. В нея ще участват някои от най-емблематичните участници, които постигнаха забележителен брой поредни победи през годините. Това със сигурност ще събере на едно място хора, които са се доказали като част от най-големите умове на България.

В рекламата, която вече върви по БНТ, се виждат 25-кратната победителка Димитринка, Атанас Атанасов, който бе №1 цели 18 пъти, както и Симеон, спечелил публиката с прекрасните си знания, донесли му 17 успеха.

Също така там ще са завоювалият сърцата на зрителите с доброта и интелигентност Иван Марков, писателят и преводач Сибин Майналовски, вратарят на националния ни отбор по футбол от САЩ`94 Пламен Николов и още няколко души, оставили трайна следа в ефира с обширните си познания по различни теми.

„Аз съм Орлин Горанов и ще ви съобщя една извънредна новина. През февруари започват специалните издания на „Последният печели“, в които един срещу друг ще се изправят най-добрите играчи, влизали в това студио. Предстои титанична битка на знания, а емоцията е гарантирана. Очаквайте скоро „Лигата на шампионите“ на „Последният печели“. Само по БНТ“, каза Орлин Горанов.

Впечатление прави отсъствието от рекламата на първия многократен шампион в „Последният печели“ – Мартин Иванов. Той направи 18 успеха, което му донесе ангажимент в друго предаване за знания – „Голямото преследване“ по „Нова телевизия“ с водещ Ники Кънчев, където дългокосият журналист влиза в ролята на Черният рицар, който е един от преследвачите. Именно договорът с „Нова“ по всяка вероятност не му позволява да покаже отново на какво е способен в държавната медия.

Със сигурност любителите на куизовете ще наострят внимание към БНТ докато трае това Лигата на шампионите. Това е сериозен удар и по БТВ и „Нова“, където вървят „Стани богат“ с Михаил Билалов и шоуто на Ники Кънчев. Двете стартират в 18 ч., а „Последният печели“ – в 19, така че те няма да са по едно и също време. Очаква се обаче БНТ да събере двойно по-висок рейтинг от своите конкуренти в този сегмент, което със сигурност ще вдигне сериозно реномето на воденото от Орлин Горанов куиз шоу и ще донесе важни точки в полето на оглавяваната от Емил Кошлуков медия.

Наскоро бе обявено, че „Стани богат“ стартира новия си сезон на 13 февруари, а „Голямото преследване“ се завръща в ефира с нови епизоди седмица по-рано – на 6-ти.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!