fbpx

Нова телевизия удари в земята БТВ с новата сграда и студиа

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Нова телевизия стана първата частна телевизия в България, която има сграда, която е строена изцяло за нейните нужди. Това обявиха от медията, която вече излъчва програмите си от новите си студиа. Те са големи, цветни и дават голям комфорт на работещите там.

Виктор Николаев и Мира Иванова бяха първите, които показаха преобразяването на телевизията в „Здравей, България”. „Ние сме едни щастливи новодомци, даже кафе машините са нови”, коментира видимо доволен Виктор. Водещите бяха категорични, че оборудването в новия им „телевизионен дом” е най-модерното не само в България, но и на Балканите.

Новата сграда на Нова телевизия е с площ 17 хил. кв. метра, има 5 телевизионни и 4 радио студиа, които да съберат всички работещи в медийната група.

„Някои колеги пророниха сълза”, каза още Николаев за раздялата с досегашното си работно място. Повечето от лицата на Нова обаче са доволни и направо щастливи от преместването. Много ентусиазиран беше синоптикът Ники Василковски. Той съобщи, че метеорологичната видеостена, на която вече работи е 15 кв. метра и може да покаже всяко населено място в България.

Новите възможности на телевизията бяха демонстрирани най-рано пред зрителете от спортния екип на Нова. Именно от там се излъчваха предаванията за Световното първенство по футбол. Сега обаче цялата програма се прави на новото място.

Гала също се присъедини към поздравите за новата сграда. Водещата на „На кафе“ обаче направи уговорката, че засега нейното предаване остава в старото студио, поне за извество време.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!