fbpx

Мама Галя от „Фермата“ си купи имение

Блиц Новини

Снимки ФБ и БТВ

Една от култовите участнички във „Фермата“ Галя Генова, която участва в сезон две на селскостопанското риалити сбъдна една своя мечта – купи си къща на село, която иска да превърне във ферма.

Макар да не спечели, остави собствен отпечатък с грижата си към останалите и вечния ратай и затова бе наречена от останалите „мама“ Галя. В същият сезон участва и хлебаря Финци, когото гледахме и в последния излъчен Фермата – мостът на времето“.

Винаги съм искала да имам къща на село и въпреки, че не успях да осъществя своята мечта, до като бях участник във Фермата. По Коледа стават чудеса и вече си имам къща на село и ще бъда истински фермер. Проблемът е, че вътре е в окаяно състояние и покрива е пред събаряне. Ако някой от участниците му е мъчно за Фермата е добре дошъл да помогне с труд и идеи!

Използвайки инерцията на популярността Галина Генова стана и координатор и кандидат от партията на Слави, но не успя да седне в кресло в Парламента.

Днес търси помощ и съвет от всички, които биха се отзовали да може да спретне собственото си стопанство и да види мечтата си в реалност.

От снимките, които публикува е видно, че има доста работа да се свърши докато това място се превърне в процъфтяващо стопанство.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!