fbpx
БГ звезди

Кадри: Венета Райкова, Инстаграм и фейсбук

Преди няколко дни Венета Райкова претърпя операция. Тогава телевизионната водеща от Попово се пусна от болницата с проходилка, тъй като е имала скъсан заден рог на менискуса, вследствие на което се е образувала киста. Тя е минала през една сгрешена диагноза, но в началото на тази година е отишла на друг лекар, който я е пратил на ядрено-магнитен резонанс, след който е получила дата за хирургическа намеса и проблемът е бил оправен.

Сторито й в социалните мрежи тогава бе доста тъжно, като й личеше, че много й липсва синът й Патрик.
Сега, няколко дни след интервенцията, Венета Райкова пусна нова история, от която си личи, че е супер щастлива. Причината е, че вече си е вкъщи.

„Специален поздрав за всички, които искаха да пусна стори, когато се прибера от болницата. Вече съм си вкъщи, на терасата, сняг вали. Прибрах се с две трети от менискуса. Една трета замина по време на операцията. Важното е, че си тръгнах от болницата, както се казва, на собствен ход – без количка, без патерици. И сега ще се възстановявам вкъщи“, сподели с последователите си в социалните мрежи тя.

„12 дни след операцията ще сваля конците, после ще имам физиотерапия, раздвижване. Лека-полека всичко ще се получи. Важното е, че ще се възстановя напълно. Благодаря на лекарите, благодаря на всичките мили съобщения, които ми написахте. И животът продължава“, констатира щастливо 48-годишната г-жа „Горещо“.

След дълги години на телевизията, на този етап тя не е на екран. Райкова в последно време се е отдала на книгите си, които вече са сериозен брой.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!