fbpx

Билалов възхити зрителите със снимка като дете: От Бургас съм чичо, знаеш ли Бургас?

БГ звезди

Снимки профил ФБ

Любимият актьор и водещ на „Стани богат“ Михаил Билалов, избра нетрадиционен начин да покани бургазлии на представлението си „Бум-бум“.

От Бургас съм чичо, знаеш ли Бургас?:-), перефразира той известното стихотворение на Иван Вазов – „Възпоминания от Батак“, като публикува своя детска снимка.

Снимката на момченцето Билалов предизвика доста коментари, много негови фенове сравняваха сладкия малчуган с мафиота Джаро.

Джаре, същите ушаци бате, симпатяга.

Харизмата е неизменен ваш спътник господин Билалов, бъдете здрав и не спирайте да ни очаровате и радвате от екрана ❤️

От малък харизматичен!

Талантът е тайната на истинската красота. Няма чаровно излъчване без талант. Вие сте много специален господин Билалов , Талантът ви също!!

Актьорът жъне успехи с моноспектакъла си навсякъде из България. Въоръжен с голяма уста, лафове като куршуми и черно чувство за хумор, той привлече много фенове и вече с нетърпение очакват гостуването му. Появата му на екран всяка вечер предизвиква любопитство да го видят и на живо и досега никой и никъде не е разочаровал след тези срещи.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!