fbpx
БГ звезди

Снимки ФБ

Калин Терзийски наистина успя да привлече внимание към себе си с вчерашното съобщение за преждевременната си кончина. Доста хора се хванаха и наистина повярваха, че си отишъл.

Много обаче го нахокаха за безвкусната му „шега“, включително и негови приятели, добре запознати със странностите на артистичната му душа.

Някои дори стигнаха по-далеч и смятат, че това трябва да има някакви юридически последствия, тъй като много хора са получили сърцебиене и стрес.

Дълго време Терзийски публикува творенията си в социалните мрежи, но не успя досега да привлече внимание към себе си и творчеството си.

Oт кво умря бе Кайо? Да знам да се пазя?! Как е горе, чувал съм, че и в духовния свят горе има много разногласия и вражди, не само при нас на земята, грешната. Ама мани, бегай, както и в горния си коментар написах – с това много шега не бива, ама ти предполагам си решил, че мъничко се шегувкаш.

На колко водки си?

Това е много тъпо…. наистина!

Друг път не си позволявай да си предизвикваш съдбата по този начин !!! Грозно е !!!

Става ми много мъчно за такъв тип хора. Имат потенциал, но са се загубили във времето. Дано успеят да намерят пътя.

Хората са запознати с живота му благодарение на медиите. Още е пресен споменът за скандала около една от неговите  любовни авантюри – актрисата Диана Димитрова.

Да бяхте прочели статията щяхте да разберете , че е жив и това е плод на пиянското му настроение!

Умря…не от далак, а от мерак.?! 😎

Креативно, сам да си напишеш некролога 🙁

Пак е започнал да пие явно, видях го преди седмица подпухнал както по-рано. Напоследък никой не говори за него, а той понеже се мисли за голямата работа почва да страда и да се прави на интересен. Жалък е 🤔

Иска да се нареди в групата на неразбраните творци повечето фенове на Бакхус.

Каквато и да е причината на Терзийски за това мрачно самоизявление постигна целта си, сега всички говорят за него.

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!