fbpx

Венета Райкова се раздели с дългогодишен партньор

БГ звезди

Снимки инстаграм

След като няколко месеца популярната телевизионна водеща и настояща писателка пазеше мълчание какво се случва около нея, за два дни заля с новости почитателите си.

Първата си поява направи със стори в социалната мрежа и обясни къде се губи толкова време.

Вместо да се занимават с политика, разпространяват, че съм била в лична и професионална криза. Истината е, че в началото на годината ми бе поставена диагноза скъсан заден рог на менискус вследствие, на което се образува киста. Още през септември имах болки в крака, но ми бе поставена грешна диагноза. Няма да обвинявам болници. Сега се намирам в частна болница, обясни Райкова. И ето ме сега 2 часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Важното, че успях да направя първите крачки. Сега усещам болки, но това е нормално. Не съм спортна натура, не карам ски, не знам от какво се е получило. От година имам болки, описа тя.

След новината за здравословното си състояние, вчера обяви, че се разделя с досегашния издател и разпространител на книгите й и призова почитателите си да не купуват, а да очакват книгите й с нови редакции.

На 20 януари взех важно професионално решение – прекратих отношенията си с издателството, което издаваше книгите ми. Писмено съм ги уведомила, че нямат право да продават и разпространяват книгите ми. Затова книгите ми ще започват да се изтеглят от книжарниците и ще липсват за месец-два‼️ Но не бързайте да обогатявате колекциите си от мои книги, защото след 12 дни ще свалят конците от операцията на коляното ми и ще започна срещи с други издателства, или ще основа мое собствено издателство. И познатите ви мои книги, но с нови корици и редакции отново ще бъдат по книжарниците, заедно с новите ми книги!

Явно блондинката не си е губила времето и е работила усилено да поднесе нещо ново и интересно на читателите си и новата година идва с много промени за нея.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!