fbpx
БГ звезди

Кадри: Венета Райкова – Инстаграм и фейсбук

Популярната телевизионна водеща Венета Райкова е претърпяла операция днес. За това обяви самата тя, като пусна стори във фейсбук страницата си. На нея се виждат няколко кадъра. На първия тя е с проходилка, на втория се вижда само проходилката, а на третия – огромна пица, заради която Райкова дори се разплаква.

„Какво се случва с мен? Разбрах, че в последните дни вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи – че имам лична и професионална криза. Истината е, че хората, които са запознати с живота ми, знаят, че в началото на годината на мен ми беше поставена диагноза – скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. Помните, че на 15 септември ви бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам“, казва Райкова в сторито си.

„И ето ме сега – два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията“, споделя 48-годишната водеща.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше. Имах прекрасно лято и в началото на септември започнах да чувствам болки. Отидох в една частна клиника, от там в частна болница, загубих доста време. И в първия работен ден на 2023 г. отидох при нов лекар ортопед. Веднага каза, че трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс, което не беше направено миналата година. И той показа диагнозата – скъсан заден рог на менискус на лявото коляно. Вследствие на което се е образувала киста. Така че – ядрено-магнитен резонанс, това е“, обясни тя.

След това тя пусна още едно стори, на което се вижда огромна пица. Докато говори защо я е взела, тя споменава сина си Патрик, след което се разплаква.

„Сега едно стори специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица. Това си е наша… (бел.а . тук се чува, че Райкова се разплаква) не искам да плача, но просто от 8 ч. сутринта съм в болницата, много емоции, много притеснения и това ми е наградата – тази пица. Патрик знае защо“, споделя развълнуваната Райкова.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!