fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Зрителите разбраха първи подробности около едно от най-чаканите предавания – „Като две капки вода“. От днес в ефира на „Нова телевизия“, както и в социалните мрежи, върви реклама за нещо, което предстои с формата за имитации.

Оказва се, че за първи път в 11-годишната му история ще има минисезон, който ще е благотворителен и ще подпомага дечица. Става дума за датите 12, 13 и 14 февруари, а слоганът е „Като две капки вода за всяко дете“. От продукцията разкриват, че ще има три вечери, три каузи и трима водещи.

От кадрите на промо клипчето се разбира, че участие ще има и комикът от телевизията на Слави Трифонов – Краси Радков. Актьорът спечели последното 11-о издание на шоуто. Тогава той трогна зрителите като подари наградата си – автомобил, на детската болница в София.

От видеото личи, че партньор на въпросния минисезон ще бъде Unicef. На клипчето Краси Радков се появява пред няколко малчугана в класна стая, на дъската зад него пише „Кастинг за звезди“, а той провежда разговор с тях. Първият въпрос е от дете:

„А вие сте?“
„Красимир, на 51 години от Враца“.

„Не сте ли малко голям за „капките“?
„Малко съм – да. Но възрастта няма значение. Важен си ти, моето момче! Ти, ти и ти!“

След това се появяват Рачков, Геро и водещата на новините на „Нова“ Ани Салич, които обявяват:
„Три лайфа, три каузи, трима водещи. Но само една цел – подкрепа за всяко дете. Защото всеки се ражда, за да бъде обичан. „Като две капки вода“ за всяко дете“ – благовторителен мини сезон. 12, 13 и 14 февруари от 20 ч. по „Нова“.

Не става ясно дали като трети водещ ще се включи Краси Радков или това ще е Ани Салич.

Под краткото промо последователи на предаването в социалните мрежи питат дали ще има и редовен сезон както е било 11 години поред. Отговори от администраторите на страницата няма, но повечето преоблавдаващи мнения са, че такъв ще има. Неслучайно кадри с Рачков и Геро вървят в клипа, който промотира новия телевизионен сезон с различните предавания по една от най-гледаните телевизии у нас.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!