fbpx

Злати Йочев се изпусна в ефир: Репортерката спря веднага включването

БГ звезди

кадри bTV

Златимир Йочев, който по принцип е доста стабилен, този път изпусна емоциите си и едва издържа да не прихне в ефир след бисер на един от гостите, който прозвуча леко мръснишки и репортерката побърза да приключи предаването, защото явно едва се сдържа да почне да се хили в ефира.

Често пъти в телевизиите се споменава за „рисковете на живото предаване“. Водещият на сутрешният блок на bTV Златимир Йочев директно се сблъска с нов словесен бисер, дошъл като бомба в репортаж от Бургаския зоопарк.

Екип на телевизията беше там, за да покаже ярко зелените яйца, снесени от австралийската птица ему. Кръстьо Дъбов от зоопарка обясни, че цветът е такъв, защото животните ядат хубава и прясна тревна храна.

Той разказа с ентусиазъм и за това, че сред бургаските екзотични животни е почнал брачния период.

Подмамени от топлото време, обитателите на зоопарка са се отдали на размножаване и в следващите месеци се чакат не само малки пилета ему, а също паунчета, катерички и сърнички.

„Когато храната е качествена, животните се размножават с кеф, така да се каже“, обобщи човекът от бургаския зоопарк.

Репликата разсея репортерката, която побърза да приключи включването, за да се насмее на воля на това, което току-що е чула. За Златимир Йочев също се оказа сложно да запази спокойствие. Той се опита да излезе от ситуацията с коментар за животинското поведение при пролетни температури, но си пролича, че и той едва сдържа смеха си.

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

БТВ
Двама стигнаха до въпроси за 20 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Двама участници стигнаха до въпроси за 20 000 лева в днешния епизод на „Стани богат“. Единият дори успя да отговори правилно на него, но извън играта. Първо на стола седна Биляна Музафирова, която продължи играта си от вчера. Любопитното е, че тя бе стигнала до втора сигурна сума …

error: Content is protected !!