fbpx
Hell's kitchen

Кадри: БНТ, БТВ и „Нова телевизия“

Зрителите с нетърпение очакват старта на някои предавания от пролетния телевизионен сезон. Той започва във втората половина на февруари. На екран ще видим продукции като „Стани богат“, Hell`s kitchen, „Като две капки вода“, Сървайвър, „Ергенът“ и други.

Любопитното е, че в ефира по едно и също време ще се съберат рекорден брой актьори, които ще са водещи на различни формати в трите водещи телевизии. Досега не се е случвало над 12-13 познати от сцената личности да са на мониторите. Уточняваме, че някои от тях си водят в момента, а други тепърва се очакват на екран.

Преди дни стана ясно, че Михаил Билалов ще влезе отново в ролята на водещ на предаването за знания „Стани богат“, което опроверга спекулациите за край на телевизионната кариера на обичания български артист.

В любимото на зрителите „Като две капки вода“ пък отново се очаква да ни разсмиват Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Там в журито на последното издание бе и Юлиан Вергов, но дали той отново ще влезе в тази роля, още не е потвърдено от продуцентите.

Наум Шопов, който бе винаги редом до „Ергенът“ Виктор Стоянов в първия сезон на любовното риалити, отново ще застане до повелителя на женските сърца, в чиято роля този път влиза Евгени Генчев. Стартът на предаването е на 22 февруари.

Едно от имената, което все още не е потвърдено, но с оглед на предишните сезони е очаквано да го видим отново на екрана, е Владо Карамазов. Той досега води пет от шестте излъчени сезона на риалитито „Сървайвър“. Все пак обаче, според информация в „Уикипедия“, новият сезон е с други продуценти, различни от компанията на Евтим Милошев „Дрийм тийм“, а име на водещ официално още не е обявено.

Кариерата си като водещ стартира и Бойко Кръстанов. Зрителите вече видяха дебюта му в предаването „Това го знам“ по БНТ, което е образователно и ще се излъчва всяка неделя в 17 ч.

Голямото си завръщане на екран пък направи друг обичан актьор – Цветомир Иванов, който бяхме свикнали да гледаме няколко години в „Семейни войни“ по „Нова телевизия“. След дълга пауза той отново е на екран всеки делник от 17 ч.

Имаме и дамско присъствие в лицето на Алекс Сърчаджиева. 39-годишната софиянка е лице на предаването „Животът по действителен случай“, който върви от есента по БТВ. В него се разкриват необикновените човешки истории на обикновените хора и популярните такива. Част от продукцията е и още един актьор – Иво Аръков, познат ни от „Съни бийч“, който води емблематичната рублика „Топ 10“.

Друг актьор – Николай Станоев, продължава да ни забавлява в „Събота вечер“ по БНТ.

В „Преди обед“ по БТВ вече 11 години гледаме Александър Кадиев, а като репортерка там се изявява колежката му от сцената Рая Пеева. Ко-водеща на „Тази събота и неделя“ в същата телевизия е и Диана Любенова, която се изявява успешно и на театралната сцена.

В „На кафе“ по „Нова телевизия“ компания на Гала прави Дарин Ангелов.

Като добавим и певците Богдан Томов и Орлин Горанов, които са лица на „Музика без край“ и „Последният печели“ по националната телевизия, бройката на артистите в ефира става доста сериозна.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!