fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“ и „Инстаграм – Джулиана Гани“

3-дневното бебе на Джулиана Гани направи телевизионния си дебют. Майката бе включена от болницата в ефира на предаването „На кафе“ по „Нова“. Заедно с нея и сина й Кай бе и акушер-гинеколога й д-р Милена Доленска.

„Самото раждане мина много добре. Джули се чувства прекрасно, възстановява се добре физически и емоционално. Това се дължи на нейното оптимално наблюдение, оптимално качване на килограми по време на бременността, както и на нейната активност. Бебето е с много добри мерки, всичко в неговата адаптация протича нормално и те се чувстват прекрасно“, каза медикът.

„Качих само 8 килограма, дори по-малко. Има си тайна. По-скоро не е диета, а правилно хранене. По-малко и на често. Не е важно да ядеш за двама или трима. Важното е бебето да си поема всичко необходимо. Днес му е дебютът при вас, а е само на три дни“, сподели самата майка, която има още едно дете – от бившия си приятел Илиян Найденов.

„Не му се чува гласчето изобщо, по цял ден спи. Даже всички тук в болницата казват – малкото бебе с приказното име. Името го измисли батко му Давид, който гледаше едно детско филмче, където има герой Кай. Това е и първата буква на баба му Катя“, добави развълнуваната Гани.

Д-р Доленска разказа, че мъжът до моделката, който е полицай, е бил на раждането и много подкрепил любимата си.

„Много е щастлив таткото, дори сега като го казвам и настръхнах. От два дни само плаче милия. Това за него е първа рожба, бебето е много нежно, малко“, разкри 31-годишната пловдивчанка.

Накрая тя говори и за причините за това да е с грим при раждането – нещо, което се видя на снимките, пуснати от нея в социалните мрежи. Както е известно, това предизвика някои коментари в мрежата, като хората се чудеха защо точно в такъв момент е сложила толкова макиаж.

„Исках първата ми среща с бебчето да е запомняща се. Не си я представях да вляза например по някакви домашни дрешки и такава една без капка фон дьо тен. Една такава съсипана, страдаща. Исках да съм с настроение и в тонус“, каза Джулката и добави, че не е викала специално гримьор да я направи.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!