fbpx

Неочакван обрат: Яна Маринова издирва мистериозен спасител

БГ звезди

Снимки ФБ

Щастлива развръзка за една от най-харесваните български актриси Яна Маринова. Само преди ден тя призова в социалните мрежи, ако някой намери изгубеното и и много ценно за нея куфарче да й го върне, като обяви и награда от 1000 лв.

Днес актрисата съобщи, че то вече е при нея, но сега търси и човека открил го и предал в полицията.

Намерих го! Беше оставен в районното управление на ул. Марин Дринов. Не е позволено да ми дадат данните на човека, който е оставил куфара. Ще се радвам, ако случайно прочете това да ми напише на лично съобщение. Ще чакам. Огромно благодаря!
Благодаря от цялото си сърце на всички Ви, които ми помогнахте като споделихте поста, оценявам го страшно много!

Щастливата Яна държи да се отблагодари за постъпката на човека, който и да е той, затова отново пак чрез социалната мрежа го издирва. Други хора също споделиха подобни случки с тях и изразиха благодарност към честните и съвестни хора.

Добър край. Имах случай с моето куфарче, тръгвайки за море.И на мен добри хора ми го прибраха и съхранила до връщането .Има добри хора.

Браво на Човека! На мен също ми върнаха загубения телефон. 15 минути след като съм го изпуснала дъщеря ми е получила обаждане и веднага отишла да го вземе.Точно на рождения ми ден. Благодаря на всички такива добри, съвестни и честни ХОРА!

Браво на човека който ти е върнал куфарчето.

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!