fbpx
БГ звезди

Кадри: Николаос Цитиридис, Инстаграм

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ продължава да отсъства от ефира на БТВ. Зрители се чудят какво се случва и защо водещият липсва, след като се очакваше да се завърне на екрана снощи.

Припомняме, че на Нова година Николаос пусна пост в социалните мрежи, в който написа, че излиза в двуседмичен отпуск. От това ставаше ясно, че той трябва да има отново предаване в третата седмица на 2023 г., която стартира снощи. Такова обаче нямаше, а в програмата на БТВ вървеше повторението на сериала „Скъпи наследници“.

Последното засега издание на шоуто на водещия с гръцки имена бе в новогодишната вечер на 31 януари. Тогава то продължи два часа, а в едната му част Цитиридис влезе в ролята на президента Румен Радев и произнесе своя версия на новогодишната реч на държавния глава. След това Николаос бе водещ на концерта на площада в София при преминаването от 2022 към 2023 г. Именно след това той написа поста за двете седмици отпуск.

От БТВ на този етап не съобщават кога шоуто ще се завърне в ефира. Вероятно е това да стане със старта на пролетния телевизионен сезон, в който се очакват формати като „Ергенът“, „Сървайвър“ и други. 28-годишният Николаос по принцип не се води като част от сезонните програми и е постоянна част от БТВ, затова е интересно какво се случва точно.

Не е изключено под „две седмици отпуск“ Цитиридис да е имал предвид период на цялостна почивка и към момента да е започнал да работи зад кадър, подготвяйки предстоящи предавания.

Иначе водещият е пуснал само една публикация в социалните мрежи от Нова година досега. В нея има няколко снимки, а заглавието е: „Лятна ваканция с игра на голф, океани, гурме и диви животни“. На един от кадрите той е в джакузи със свой приятел в тъмна част от денонощието, а на друг е с приятелката си Боряна Братоева.

Какво точно се случва с Цитиридис и шоуто му, тепърва ще стане ясно.

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

error: Content is protected !!