fbpx

Водещата на БНТ потресе зрителите: Мира Добрева е в болницата

Блиц Новини

Снимки ФБ

Чаровната водеща на дългогодишното предаване в ефира на БНТ „Отблизо с Мира“ не се появи на екран в обичайното време и очаквано предизвика въпроси защо отсъства. Нейната заместничка Татяна Йорданова след като съобщи, че Мира е в болница, побърза да успокои аудиторията, че е добре и ще се върне в ефир.

Здравейте, приятели на Отблизо с Мира!

Знам, че през изминалата неделя сте включили БНТ 1 с очакването едно от най-позитивните предавания да започне с една от най-позитивните водещи – Мира Добрева. И появата ми в 11:00 по БНТ вероятно ви е изненадала.

Да, понякога пишем сценария на предаването, а после обстоятелствата го разбъркват, обръщат наопаки и изненадват нас самите. През изминалата неделя се наложи да заместя Мира Добрева. Ще се наложи и утре, тъй като Мира е в болница. Мира ще се върне съвсем скоро в ефир и отново ще бъдем аз и тя, заедно, в студиото на Отблизо.

А аз вече знам, че под вашите погледи е уютно. Защото сте зрители, които разбират, прощават неволните грешки и се усмихват. И защото не вярвате в жълти заглавия. След тези редове, вероятно ще излязат точно такива – големи жълти заглавия. Не вярвайте в тях, скъпи зрители. Каквото има и каквото трябва да знаете, ще бъде споделено първо с вас, първо тук. Подминете всичко останало…с усмивка.

Така те побързаха да кажат какво се случва от първо лице преди да тръгнат слухове и фалшиви новини за здравословното състояние на водещата.

Нейните фенове я подкрепиха и пожелаха скорошно оздравяване.

Вчера тя направи изявление:

Здравейте, Скъпоценни хора!
Записах това видео преди да знам, че житейските предизвикателства ще направят така, че да се окажа в болница 🙂
Поне съм в най-добрите ръце – тези на лекарите и медицинските сестри от “Пирогов” и използвам повода да им благодаря коленопреклонно за грижите и неуморния труд към всички пациенти!
Бързам да Ви кажа, че вече всичко е наред и ако е рекъл Господ, още другата неделя ще се видим на живо, както обикновено, в неделя, в 11!
Днес ще се видите с Танчето, но по-важното: в края на предаването ще Ви срещна със столетника, който определено знае тайната на младостта!

 

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!