fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Фейсбук/Силвена Роу

След две години пауза „Мастър шеф“ се завръща по bTV.

Известната готвачка шеф Силвена Роу обаче вече няма да е част от екипа му.

Това издаде самата тя в публикация във Фейсбук.

Роу публикува видео, в което по красивите пясъци на Дубай я следва телевизионен екип, който наистина е от bTV.

Кадрите обаче са отпреди няколко години.

Ето какво сподели тя:

„Нека отговоря на хилядите запитвания, че аз няма да съм на Мастершеф , а и че също така нямам информация относно програмата!

Но, знайте едно нещо! Заснимането, плануването, качеството на запис по време на моите участия в този най- чудесен формат… съставът, колегите от BTV… всичко това беше на най- високо ниво, а отношението  към мен беше като към КРАЛИЦА!

Никога не мога да се оплача…

За мен е гордост, чест , че бях част от това емблематично шоу!“

 Шеф Силвена Роу беше жури в последните три сезона в „Мастър шеф“. След това тя имаше дори своя самостоятелна рубрика по bTV, в която готвеше с известни личности и помагаше да направят звездно парти. Едно от най-запомнящите се предавания беше с Линда, съпругата на бившия премиер Кирил Петков.

Ще се завърне ли шеф Роу в телевизията, дали това ще е bTV и под каква форма, са въпроси, които засега остават без отговор. Не е ясно още и кой ще заеме нейното място сред съдиите в „Мастър шеф“. Няма да е изненада обаче, ако това е победителката в последното издание на надпреварата Мария Жекова.

Тя вече има своето запазено място в ефира на bTV с предаването „Вкусът на България“, в което тя обикаля страната и показва традиционни рецепти от различни области.

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

error: Content is protected !!