fbpx
Блиц Новини

кадри Инстаграм/Яни Андреев, Лилия Семкова

Феновете на „Фермата“ вече съвсем се объркаха от историята с Яни и Лилия. Заедно ли са, не са ли? Всички се питат какво точно се случва, особено след като пчеларят пусна нова снимка с жената до себе си, която… не е Лилия! Дори и хората, които по принцип не искат да се бъркат любимците си, вече настояват за някакво обяснение.

Оказва си, че съвместното изявление на Яни и Лилия, че „само луксът им липсва“, което пуснаха в Инстаграм, е било шега. Или може би просто заядлив отговор на публикациите, че са заедно. Така или иначе, явно мистериозната брюнетка, с която Яни посрещна Нова година, не е Лилия.

Истината е, че неизвестната за момента жена наистина прилича на певицата от „Фермата“. Факт е също, че Яни доста безотговорно не отрича категорично твърденията, че е с Лилия, които се появиха не само социалната мрежа, а се спотайва и оставя всички да гадаят. Явно интересът към личността му го радва и затова си трае, докато не е секнал.

Същото е положението и с Лилия. Тя също се спотайва и не си признава директно, че не е жената до Яни, очевидно наслаждавайки се вълнението на феновете на „Фермата“ и на медиите. Както се казва, лоша реклама няма, особено ако е безплатна. Нещо повече, певицата пусна снимка с друг мъж от „Фермата“ – Калин.

„Много от вас ме питат, с кой останах близка след „Фермата“. Един от тях е Калин. Страхотен човек и приятел! Обещал ми е да ходим на риболов… още чакам“, коментира Лилия.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!