fbpx
Hell's kitchen

Кадри: „Нова телевизия“

Зрителите на „Нова телевизия“ най-накрая разбраха отговора на въпроса кои предавания ще бъдат в ефира през предстоящия телевизионен сезон. От днес медията излъчва върви автореклама за това кои шоута ще забавляват хората през пролетните месеци.

Една от най-гледаните програми през последните години – „Като две капки вода“, се завръща с 11-ия си сезон. На рекламата са пуснати стари кадри от предаването, на които водещи са Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. По всичко личи, че двамата отново ще бъдат рамо до рамо както и в сезон №10, но не е изключено и продуцентът Маги Халваджиян да направи някоя корекция, тъй като Рачков си има свое собствено шоу, което гледахме през есента. На този етап няма никаква информация кои ще бъдат участниците в „Капките“, както и дали ще има някакви рокади в журито. Със сигурност обаче се очаква отново гледаемостта да е доста висока, както бе и в досегашните му 10 издания.

Другата голяма новина е завръщането на екран на риалитито за влюбени двойки „Един за друг“. Негов водещ е бившият синоптик на БТВ Емо Чолаков, който е известен с характерния си оптимизъм. В шоуто участват влюбени двойки, които трябва да покажат колко добре познават партньора си. Досега бяха излъчени три сезона в ефира на „Нова“, а сега по всичко личи, че идва №4.

Друго любимо на зрителите предаване – Hell’s Kitchen, също отново ще бъде в ефира през предстоящия телевизионен сезон. То е за готварски умения и е създадено от гуруто в професията Гордън Рамзи. Досега са излъчени пет сезона на риалитито, а водещ е шеф Виктор Ангелов, който е известен със строгостта си към участниците и изискването към детайлите.

В авторекламата, която се върти в ефира на „Нова“ от днес, има и кадри на нов сериал, в който се вижда, че участва Башар Рахал. Името му е „Много мой човек“.

Шеф Иван Манчев пък се завръща с нови епизоди на „Кошмари в кухнята“ – шоу, в което „съживява“ позападнали и занемарени заведения в цяла България със своите препоръки за чистота, меню, визия и рецепти.

През пролетта ще продължим да гледаме и Ники Кънчев в ролята му на водещ на предаването за знания „Голямото преследване“, което стартира официално през есента на 2022 г.


„Пролетта идва с надежда – за смелите, за малките и големите, за знаещите, за търсещите, за ценителите, за обичащите. „Нова“ ще ви вдъхнови с истински емоции. Защото всички заедно можем повече“, гласи текстът към авторекламата за новия телевизионен сезон.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!