fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и Николаос Цитиридис, Инстаграм

Николаос Цитиридис изчезна от ефира на БТВ. Зрителите от няколко дни се чудят какво се случва с популярния водещ на вечерното шоу по телевизията.

28-годишният „ентъртейнър“ все пак внесе яснота около себе си и защо не се появява в 22,30 ч. в делничните дни на екран. Оказва се, че той е излязъл в двуседмичен отпуск. Така се очаква да се завърне отново в ефира на 16 февруари.

Информация за това шоуменът публикува в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“. Там Цитиридис пусна снимки от новогодишната нощ на площада в София, където участва. „Работните селфита от новогодишната нощ. За изминалата година и всички останали искам да благодаря на себе си за търпението, на себе си за куража и най-вече на себе си, че съм аз. Отпуск 2 седмици, чао“, гласи постът му.

Иначе на 31 декември бе излъчено последното засега издание на шоуто му. То бе в необичаен ден – събота, тъй като е част от новогодишната програма на БТВ. В самия край тогава той направи нещо доста интересно – даде обещание на зрителите, че ще бъде на екран и през 2023 г., а освен това разкри и какво е поискал от продуцентите на шоуто.

Ето и думите му в края на новогодишния епизод: „На нова година по принцип хората си пожелават нещо – здраве, успехи, нова любов, нова работа. Аз също си пожелах нещо, даже няколко неща си пожелах. Кажете ми – какво си мислите, че един водещ на 28 години, почти семеен, със сериозна професия, със статут в обществото поиска от ръководството за „гранде“ финала на шоуто на Нова година. Отговарям ви веднага. Влязох при продуцента и казах: „Искам малки, сладки котенца и кученца, които да стъпят около мен“. И те ми се изсмяха. Обаче аз не се шегувах, разбраха, че съм сериозен и ми казаха: „Имаме бюджет даже за 100 пиленца и десетина зайчета“. И дами и господа – от самото му начало това шоу е живото доказателство, че желанията и мечтите се сбъдват. Ще се виждаме догодина, това е моето обещание към вас. И ще се виждаме достатъчно често“.

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

БТВ
С два часа забава стартира „Кой да знае?“

Кадри БТВ Стартира новият сезон на „Кой да знае?“ и отново залепи зрителите, които искат да се забавляват пред екраните. Актьорите Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев бяха на ниво и изпълниха отлично задачата си. Присъствието на Ники Кънчев в отбор Пъдев ги издигна на високо ниво, но дамите …

error: Content is protected !!