fbpx

Гърми страшен скандал с Крисия заради снимка с 50-годишен мъж! Тя не издържа!

БГ звезди

снимки: Фейсбук/ХАЙЛАЙФ, Инстаграм/krisiyat, bTV

Певицата Крисия, която за мнозина винаги е малкото момиченце от „детската планета“, е подложена на унищожителни критики в социалните мрежи, заради това че… пораства. Тя вече е пълнолетна, има право да взема решенията си самостоятелно, и в крайна сметка дори е принудена да прави това, по стечения на обстоятелствата в живота ѝ. Всяка нейна проява на пълнолетно и пълноправно момиче, което я отклонява от захаросания образ на „златното дете на България“, се посреща на нож от „загрижени“ фенове.

Последният скандал е заради снима във „Фейсбук“ с Наско Лазаров, известен с прозвището „пиарът на звездите“. Тя е от 50-ия рожден ден на Лазаров, а на кадъра Крисия се е гушнала в него. Скандалът е заради ръката на пиара, която е на задните части на младата певица.

 

Коментарите са повече от показателни:

Странно е, че нападките са почти изцяло към Крисия и почти липсват критики към поведението на Лазаров, който всъщност е причината снимката да изглежда неприлична. Това обаче изобщо не е нова тенденция. Младата певица е критикувана буквално за всяка снимка в социалните мрежи, на която демонстрира своята женственост.

Коментарите за родителския контрол страшно разгневиха Крисия, която сравнително скоро изгуби баща си. Тази нетактичност и откровено неприличните и обидни подмятания я накараха да изригне в отговор:

„Отвратителни сте всички. Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже „ние“ българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне“, написа тя в Инстаграм.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!