fbpx

Излезе нов скандален с клип с Галена! Какви ги върши пред децата?!

Блиц Новини

Кадри видео Тик-ток

Скандален видеоклип обикаля мрежата. Фолк певицата Галена, която доскоро гледахме като жури и ментор на млади таланти в „Гласът на България“ изпълнява ориенталски танци пред невръстни деца и то под акомпанимент на малкия си син.

Колко е добра в бранша могат да кажат любителите на този стил музика и нейни фенове от нощните заведения, но в случая пред нея стои групичка от невръстни хлапета, на които им е някак рано да загърбват още детските песнички.

Доста коментари от възмутени родители и не само се изсипаха под видеото, което не е ясно къде е снимано, но няма как тези деца да се събрали сами, т.е. родителите нямат нищо против.

Ей така се гради ценностна система в подрастващите!
С личен пример..

Много тъжна гледка

После децата били виновни. Господи, вразуми майката!

Я му кажи да каже едно стихотворение или да изпее една детска песничка 😂

Не че нещо, ама мисля че на тази възраст детето трябва да учи други песни и стихчета, а не мангасария, и да гледа полуголата му майка.

Гордата родителка е написала коментар към видеото: Бъдеща звезда. Може и така да се окаже, но сякаш е малко рано и особено за другарчетата му с възпитателна цел.

 

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!