fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Борил, синът на звездата Асен Блатечки, тотално засенчи баща си в общата им поява в „Преди обед” по bTV. Актьорът дойде в първото издание на предаването за да готви пълнени чушки по рецептата на майка си, но това, че доведе детето си и кучето си Арис в студиото, направи истинското шоу.

Борил се оказа много устато и енергично момче, което няма никакво притеснение от камерите. Той засичаше баща си на всяко изречение. Когато Асен каза, че е получил страхотни маратонки като коледен подарък, Борил веднага го репликира: „Ама сега не е с тях”.

Шеф Веси Цурбрюг попита актьора дали е сготвил нещо от празничното меню, а синтъ му веднага му взе думата: „Не, аз му сготвих! Направих му една питка, която прилича на мечок. Само тесто, аз трябваше да го оформя и го слагаме във фурната”, обясни оправния Борил. Оказа се, че освен да прави питка, момчето може сам да сготви и паста.

Борил без притеснения заяви, че и двамата му родители го дразнят, след което веднага получи леко тупване зад врата от баща си. В отговор момчето веднага отвърна на баща си.

Макар и палав, Борил Блатечки се оказа доста сръчен и докато се готвиха пълнените чушки, той сам си спретна разядка с домати, чушки и чесън. Момчето засенчи баща си и в пожеланията за новата година. „Аз се надявам всички хора да са щастливи, да не са лакоми за пари, а да са благодарни”, каза Борил. „Браво бе”, възкликна Асен Блатечки искрено доволен от сина си.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!