fbpx
Блиц Новини

Кадри видео инстаграм

Азис обяви, че истинското му име не е Васил!

Любимецът на много българи, костинбродския славей Азис, показа преди дни, че е силно преуморен и се наложи кратък престой в болница за възстановяване. Че не му е лесно с толкова участия, пътувания, контакти е ясно.

Той показа с кратко видео в социалната мрежа колко досадно на моменти е това внимание за него и има нужда да се скрие от всички, да поеме въздух.

Много негови фенове му съчувстваха искрено, а някои забелязаха и заложбите му за актьор. Азис става все по-добър в тази посока, както е видно и от рекламите, в които взима участие.

Азис отдавна трябваше да пробва в кино. Има талант за актьор.

Хахахахаааа, не ти е лесно и та тебе, Васе!

Купоните за него далеч не са приключили, днес той има и имен ден, още един повод за безкрайно внимание към него.

Освен традиционната за това време на годината заетост на артисти като него по заведения, купони, празненства, той обиколи и студиата в телевизиите, където бе чест гост.

За да бъде обаче интересът към него още по-голям той обяви, че изобщо Васил не му е истинското име:
„Аз не се казвам Васил!

До всички с пожеланията и милите думи. Да ви приличам на човек, който носи това име? Аз избрах своето име преди 20 години, сам! Онова, другото ми е сложено от други хора, родителите ми. С една единствена цел, да бъдат приети в семейството на дядо ми и баба ми. Не са харесвали баща ми за зет и на него му хрумнала тази безумна идея да ме кръстят на дядо ми.

Разбирате ме вече какво имам предвид. По цял свят на всички летища хората ми говорят на арабски и никога на славянски език, което какво ви говори на вас?! Умните ще разберат.

Успешна нова година на всички!

Казвам се Азис!“, написа костинбродският славей във Фейсбук.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!