fbpx

Слави звъни от непознати телефони на Халваджиян! Ето какво иска от тях!

БГ звезди

Кадри ютуб/При Тото

Братята Халваджиян Маги и Джуди разказаха за срещата си със Слави Трифонов след години на замразени отношения. На въпрос на Тото „оправихте ли драмата със Слави“, Джуди Халваджиян отговори, че той е решил да я оправи когато е влязъл в политиката.

Слави започна да ни звъни и на двамата по телефоните, а той ми звъни от непознат за мен номер, а аз на такива номера не отговарям. Три пъти си е говорил с асистентката ми, която не го познала и чак на четвъртия направихме връзка. От 12 години не бях го чувал и той ми каза, че е време да заровим томахавките и да се видим. Направих интервю с него и точно преди снимките се видяхме за първи път след толкова време.

Джуди отново подчерта, че е дал това интервю, заради влизането си в политиката.

Аз не исках да водя разговор с него, просто му задавах въпроси на зрителите, сподели Маги за тази първа тяхна среща. Аз можех много неща да му кажа, но не исках да влизаме в разговори с него. Само поисках малко да се усмихне, незнам защо смята, че е готино да е нацупен винаги.

Всичко това Слави направи, защото имаше нужда от това, каза Джуди. След като ми се обади му казах „нали ни съдиш, какво се промени“. Той отвърна, че е преосмислил нещата и пожела да се видим. Това беше и малко след като стартира и телевизията му. Идеята му беше Господарите да се излъчват при него, но си остана само идея, защото той нямаше никакво бизнес предложение. Просто искаше „Господари на ефира“ да са при тях.

Дори разказаха двамата, че Слави се е съгласил Краси Радков да участва в „Като две капки вода“ само заради това, че са стоплили отношенията си. Маги бе категоричен, че преди тези събития никога не би му се обадил за каквото и да е.

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!