fbpx

Откровен разказ за живота на Азис

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Пъстри гости бе поканила Лора Крумова в празничното издание „На фокус“. Безспорно интересно бе интервюто на водещата с Азис и неговата майка Гергина.

Ние не сме като останалите, винаги сме се различавали, сподели Азис за това, че не са много деца и голяма фамилия.

Не си спомням да сме празнували. Празнували сме Коледа при майка ми и баща ми, разказа майка му и продължи за най-тежкия период пред живота си:

Родих го в Сливенския затвор, беше тежък период. Взеха го веднага и го занесоха в детско отделение. Бях на 21 години. Не го исках в началото защото не знаех дали ще се омъжа за баща му, той беше семеен  през този период.

В онези времена търговиите бяха забранени, разказа Гергина за причината да е в затвора. Турци и сърби ни караха забранена стока – дънки, пуловери и ги продавахме. По това време се осъждаха подобни неща.

В началото Васил – Азис е бил записан с името Станислав – на бабите му. Баща му обаче настоял да сменят името му.

Майка ми ме научи на най-важното – да прощавам, никога да не затварям врати пред никого. Утре този човек може да ти потрябва. Винаги се извинявам, разказа Азис.

Относно различната сексуална ориентация на певеца, майка му каза следното:

Много трудно беше, по онова време всичко беше табу. Но обичаш ли – приемаш всичко, особено детето ти.

Винаги ми е било странно защо трябва да крия ориентацията си. Открито заявявах какъв съм. Беше стрес за нея когато бях много изявен, но бързо ѝ мина, каза още Азис.

По отношение на собствените си деца сподели:

Моите деца са табу в медиите. Много обичам бебето, друго няма да кажа.

Блиц Новини
Производител на зърно: Няма украинска пшеница в българския хляб, проблемът е друг

кадри bTV, Pixabay Оптимистична е прогнозата за реколтата от пшеница тази година в България. Въпреки това производителите на зърно трябва да се борят със сушата, която им създава проблеми. Това стана ясно от разговор по bTV е председателя Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов. Той отказа да коментира последните вълнения …

Блиц Новини
Тино се тика да е водещ по БТВ

кадри bTV Певецът Тино използва появата си в студиото на bTV за да се предложи на телевизията като нов водещ. В събота сутрин той разговаря с Митьо Маринов за новата си песен, която има запомнящ се мотив и класическа американска кола във видеото. Оказа се, че последното изобщо не е …

Блиц Новини
Специалист: 10 милиарда лева ще излязат изпод дюшеците при въвеждане на еврото

Кадри Блумбърг Има и много пари в кеш в България в левове, които трябва по някакъв начин да се легализират и това става чрез магазини, недвижими имоти и т.н. В процеса на обмяна на лев за евро в следващите 1-2 години много от тези пари ще влязат точно в търговската …

error: Content is protected !!