fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Популярната българска телевизионна водеща Мария Игнатова уязви в национален ефир съпруга си Ивайло „Нойзи“ Цветков. Бившата половинка на шоумена Димитър Рачков изпрати специално послание към новата си любов Цветков, който пък участваше в „Черешката на тортата“ по „Нова телевизия“.

Бившият главен редактор на списанията „Плейбой“, Егоист и „Максим“ посвети послания на всеки от гостите си. То съдържаше по една дума, която той е преценил, че се отнася към тях, уточнявайки, че е отправена със закачка.

Оказа се обаче, че такава има и за него от неговата съпруга Мария Игнатова: „Тук има едно сърчице и пише: „И спортът не само да го говорим“, прочете Ивайло.

Нойзи призна по-рано при участието си в предаването, че не е от хората, които спортуват, въпреки че няма проблем с наднормено тегло. Свързаността му със спорта може да се забележи постоянно в ефира на „Диема“, където той често е гост-коментатор. Определящият се като културен антрополог нееднократно похвали тъщата си в ефира.

Друг от участниците в „Черешката на тортата“ – Петър Виденов,в разкри от къде идва прякорът на Цветков – „Нойзи“. „Той идва от факта, че Ивайло говори много-много тихичко. Поради тази причина някой в студентските му години го е нарекъл на майтап „шумен“, в превод – „нойзи“, сподели един от титулярните футболни коментатори на „Диема“.

Самият издател Ивайло Цветков разкри, че е роден на 29 февруари и празнува рожден ден през 4 години.

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

error: Content is protected !!