fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и „Инстаграм“

Днес рожден ден празнува един от най-бързо набиращите популярност български актьори – Филип Буков. Звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“ става на 29 години. По този повод той гостува в предаването „Преди обед“, където пред водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев за първи път разкри името на новата жена до себе си.

Както е известно, напоследък сърцето му бе свързвано с актрисата Диляна Попова и певицата Виктория Георгиева. Оказа се обаче, че отношенията му и с двете са били само професионални. С първата е снимал филм, който се очаква да излезе през пролетта – „Аферата Пикасо“, а втората го поканила да се снима в два негови клипа.

„Пазя в тайна новата ми приятелка, но ще ви разкрия първото й име – Ива се казва. Тя учи в Софийския университет. Студентка е в трети курс, учи PR“, разкри Филип.

Той се борил сериозно за нейното сърце и за това да я накара да повярва, че е сериозен в намеренията си към нея. „Просто действах в пълна противоположност на нейните очаквания. Ако примерно е предполагала, че още от първите една-две срещи ще я водя към едно определено място, аз правех точно обратното. Не съм се опитвал да я целувам, държах се дълго време само като приятел. Тя е доста мълчалива, аз й се смея, че е темерут. Така спечели моето доверие. Преди да станем гаджета месец-месец и половина излизахме само по вечери, говорихме си“, каза той.

„Тя е наясно още когато сме се запознали каква е моята професия. Тя не ревнува от моите колежки. То е ясно, че като работя с някоя девойка, винаги има интимни сцени. Но аз съм я запознал с всички мои колежки, с които работя, така че няма проблем“, обясни Буков.

„Не съм планирал дали ще празнувам рождения си ден. Тези дни ми беше много натоварено. Не съм организирал празненство. Даже снощи бяхме с компания – на мой приятел му се роди дъщеря. Моята приятелка като мина полунощ тръгна да ми честити рождения ден, но й викам „Тихо!“ Аз се опитвам да се прибера навреме, а като кажеш, че имаме рожден ден, те ще кажат да поръчаме още една бутилка и ще „катастрофираме“ пак. Напоследък все ме юркат да ходим някъде. Аз не пия, но като се прибера в 3-4 ч. и другия ден заминава на кино. Приятелката ми още не ми е дала подаръка, каза, че по-късно днес ще го направи“, призна актьорът, а Сашо Кадиев се пошегува: „Значи още не го е взела“.

В студиото на предаването му приготвиха специална торта за рождения ден.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

error: Content is protected !!