fbpx

Българската Тина Търнър победи в „Звездите в нас“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Още един риалити формат приключи. „Звездите в нас“ завърши първия си сезон с победа на Антония като имитатор на великата Тина Търнър. Тя грабна голямата награда от 50 000 лв, като за нея се пребори с още петима души стигнали до финал.

Антония спечели сърцата и вота на публиката в студиото с емблематичния дует на Тина Търнър и Ерос Рамацоти, в обувките на който влезе победителя в два сезона на „Като две капки вода“ – Рафи Бохосян.

Деветдесет участници стартираха в музикалното шоу „Звездите в нас“. Те се изправиха пред публиката и жури, част от което станаха Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони. Разделени в тридесет отбора, участниците имитираха своите идоли в продължение на три месеца, през които предложиха на зрителите разнообразие от образи на едни от най-обичаните български артисти и световни величия, изпълнени с много емоция и талант.

Някои фенове на останалите участници не са съгласни с вота на публиката, те си имаха други фаворити.

Милена беше абсолютния фаворит от самото начало на предаването. Тя си беше изцяло Селин Дион, категорична! Ако не гледаш, а само слушаш, не би си помислил човек, че не слуша Селин Дион. Да не говорим, че имаше и визуална прилика. И е подигравка с нея и със зрителите, че не само не спечели, а че тя не влезе дори тройката. Абсолютна пародия! Момичето като Тина Търнър си беше за трето място, не за първо. И този Сунай… в челната тройка, сериозно!? И в 21-ви век хората в залата да избират победителя с лист и химикал, като на стара изборна бюлетина! За мен тройката победители би следвало да бъде. 1. Селин Дион, 2. Уитни Хюстън. 3. Тина Търнър. Скалъпена работа, съшита с бели конци.

Трябваше да гласуват зрителите,а не публиката в залата,която се състои само от роднини и приятели на участниците! Доста тъпо измислено! Истинския победител е Милена!

Хаха супер нагласено предаване. Как си знаех, че именно Антония ще спечели, заради връзките които има. Не е най-добрата. От трите дами с които се конкурираше имаше по-добра от нея.
Сега от тази вечер съм на мнение, че Милена беше по-добра. Уви явно Милена няма нужните връзки 🙂

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!