fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Един от най-дразнещите резултати от славата на българи в чужбина е да започнат да говорят неправилен български. През годините сме виждали много примери за това. Някои за два-три месеца развиват чужд акцент, други започват да говорят български с грешки, все едно не им роден език. Най-честото оправдание е, че вече „мислят на чужд език“ и затова използват странни словесни конструкции на майчиния си.

Най-успешната българска актриса в Холивуд Мария Бакалова също започна да бърка българския , но това май не е маниерничене, а просто от умора и изтощение. В послание към българските си почитатели в „На кафе“ по Нова телевизия тя заяви: „Надявам се да се видим често!“. Бакалова обаче бързо се усети и се поправи, че правилната дума е „скоро“, а не „често“.

Дали изгряващата звезда направи грешката от вълнение или от напрежение, или пък и тя е почнала да мисли на английски, не е много ясно. Факт е обаче, че Бакалова е с изключително натоварен и изтощителен график и напълно се е отдала на работата и на създаването на свой уникален имидж.

„Поработих тази година“, пошегува се Мария Бакалова, която участва в три филма, излезли през отиващата си година и има цели девет заглавия с нейно присъствие, които тепърва ще излизат. Тя се обърна към българските зрители от престижните награди за европейско кино в исландската столица Рейкявик. Бакалова призна, че не е успяла да види нищо от прочутия град или от природата на острова, просто защото няма време, а и в момента там се съмва малко след 11 часа.

Свежата холивудска звезда обаче не съжалява за изтощителния си график, защото той е запълнен с работа, на която всеки млад актьор по света би се зарадвал. „Ще помиваме, когато … остареем!“, заяви да българските си фенове Мария Бакалова.

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!