fbpx

Веселка за Фермата обяви какво ще прави с наградата от 100 хиляди лева

Блиц Новини

Кадри БТВ

Голямата победителка в този сезон на „Фермата“ Веселка разказа за емоциите на финала пък и за всичките сто дни, в които живяха в стопанството.

Емоциите са много смесени. Такъв силен финал според мен не е имало, и с такава малка разлика. Почти не спах, още ме държи еуфорията от самото изживяване от снощи, сподели тя.

Много положителни емоции получих и то не само от близките, много хора ми писаха с поздравления за победата. Благодаря на всички тези хора, които са стояли и треперили пред екрана, получих хиляди обаждания.

Макар все още кратък, трудния живот на Веси дотук я е калил за всякакви битки, което и показа при престоя си в стопанството.

Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала през моя живот. Гордея се с всяка една рана, гордея се с всяко едно мое изправяне. И смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек. Но се радвам, че не съм загубила човешкото в себе, каза още Веси.

За приятелствата създадени вътре сподели, че без тях няма как да се оцелее в тази изолация и условията, които тази година са били особено тежки.

За спечелената награда многодетната майка намекна, че вероятно ще инвестира награда в образованието на децата си:

Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си, каза тя.

 

Продуцентите Иван и Андрей обявиха, че вече стартира кастинг за следващия девети сезон на предаването.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!