fbpx

Зрителите се карат след победата на Веселка във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Доста разнородни мнения предизвика спечеленото първо място във „Фермата“ от Веселка. За втори път майката на три деца грабна голямата награда в предаването. Зрителският вот наклони везните в нейна полза и тя изпревари само с две точки Чавдар, който водеше убедително до този момент.

Хиляди поздравления се изсипаха за победителката, която за втори път успя да очарова зрителите.

Напълно заслужава победата Веси.Да е жива и здрава.Да продължават да и се случват прекрасни неща.

Честито на Веси! Достойно момиче! Скромна, работлива, умна и чистосърдечна. Честито, Веси! 🍀

Напълно заслужено! Тя беше истински човек и фермер през цялото време! Честито, Веси!

Далеч не всички бяха съгласни с тази победа. Много са на мнение, че трябваше да спечели някой, който досега не е взимал наградата и видяха нагласена от предаването победа.

Леле каква изненада ,многострадалната Геновева спечели Фермата, от вашето по нагласено предаване не съм виждала,само не разбрах какъв беше тоя цирк със стари и нови надежди във Фермата ,като си знаехте накрая как ще си нагласите положението.

НАГЛАСЕН ФИНАЛ 😁

Чочо беше по достоен за наградата но се радвам че Камелия и Иван завършиха последни И Веселка заслужава наградата не чак толкова !

Сто дни на емоции, много работа, битки и моменти на оцеляване приключиха. „Фермата“ залепяше не малко зрители пред екрана, които преживяваха заедно с участниците техните емоции и не стояха безучастни. Много мнения се изказаха, къде провокирани от Радо, който докара не малко гладуване на фермерите, къде отношенията най-вече между двата отбора.

 

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!