fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Съдейки по коментарите в социалните мрежи, победителят във „Фермата” ще е жена. Мненията на зрителите обаче са силно разделени коя да е тя. Фаворитките, които разделят коментиращите на лагери, са Веселка и Камелия. Всеки един от лагерите дава силни аргументи за своите любимки.

Сред мъжете изглежда няма фаворит с голяма подкрепа, а по-скоро участниците във виртуалния дебат посочват кой не искат да спечели. Най-често в този отрицателен вот се споменава Иван. Интересна е ситуацията с Яни, който получава доста положителна оценки, но почти винаги в комплект с Веселка. Те вървят в комплект в предпочитанията на по-консервативните зрители. Ето някои от по-характерните коментари във Фейсбук:

„Може би пак трябва да е Весето. Макар, че я използваха а тя им изигра дуели, ратайство и всичко! Има дечица, има нужда от тях. Дано не се гласува за Камелия, просто беше много натоварваща и с тея „подобрения“ по себе си не е човека ,който си представям да спечели това предаване!”

„ВЕСЕЛКА НАРОДНАТА БЪЛГАРСКА ЖЕНА!НЕ ЗА КАМЕЛИЯ НАДМЕННОСТТА, ЗЛОБАТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО!”

„Аз ще гласувам за Камелия. Мира не ми дава едно от подкрепящите я видео с детето и. Малкото момиченце молеше мама да си дойде с парички и да купи легло. Това направи пукнатина в окаменялото ми сърце. Малките момиченца и момченца трябва да мечтаят мама да им купи мече, топка, книжка, колело… не легло.”

„Аз ще гласувам за Камелия, за да се върне при хубавото малко българче и да му купи легло.”

„Чавдар е моят фаворит! Истински и достоен българин! От предишния сезон му се възхищавам от сърце! Успех!”

„Иван заслужава да спечели , че от ревльовци и от добри сърца ,направо да му дойде до гуша на човек.”

„Валерия, Камелия , Иван не са хора за такъв формат. Чавдар е влязал заради предния сезон , че не стигна до финал … всички други са дошли само и единствено за пари и не показаха нищо само рев , интриги, злоба и простотия. Жалко … Фермата преди беше по-добра за гледаемост. Сега и тип Биг брадър… простотията и завистта водят класацията и в днешно време правят гледаемост.Тъжно , тъжно …”

„От мъжете според мен най- големите скатавки се промъкнаха. Камелия е физически много силна,но и много злобна. Веселка е много добро момиче и заслужава си мястото на финала,но е печелила вече веднъж. Заслужава да спечели някой,който не е печелил и според мен остана Валерия. За съжаление моите фаворити отпаднаха много рано,но пък бяха силни и избраха достойни противници.”

„Най-достойните винаги са сами, за съжаление така е в живота. Камелия се пребори достойно до финала сама срещу всички. За мен заслужава да спечели”.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!