fbpx
БГ звезди

кадри bTV

След като отпадна от „Фермата“ Аксения Михайлова направи изключително интересен коментар по повод Кемелия, която я изкара от надпреварата за 100 хил. лева. От него стана ясно, че отношенията между двете жени май не са чак толкова прости, колкото изглеждат отстрани.

Аксения заяви, че за нея в края на престоя ѝ във стопанството е било по-важно да се изправи срещу Камелия, отколкото да се докопа до финала. За нея да победи противничката в цялото шоу е била истинската цел, усещала го е като начин да остави истинска следа с участието си.

„Камелия беше мой враг още от ден едно. Това момиче не ме харесваше… Или по-скоро много ме харесваше? Така и не можах да разбера, каква беше причината, но с нея така или иначе нямаше как да се разберем“, коментира Аксения в „Преди обед“ по bTV.

За съжаление, водещият Сашо Кадиев не попита какво точно значи, че Камелия „по-скоро харесвала“ Аксения. Последната заяви също, че за нея е било важно да си изясни отношенията с противничката си, защото просто не можела да си представи да останат само двете до края на „Фермата“.

„Самата игра така се завъртя, че Камелия извлече много ползи от това, че останалите изградихме едно истинско женско приятелство. И тя естествено потенциално стана наш враг, което я направи още по-силна. Да си сам срещу всички изкарва от теб неподозирана сила“, коментира Аксения. Нина, която също приключи участието си във „Фермата“, каза, че според нея Камелия е искала да придърпа Аксения към себе си, защото е видяла в нея силна жена. Калин, който също участва в предаването пък директно заяви, че за него тези отношения между жените са твърде сложни, не ги разбира и затова и през ум не му минава да ги анализира и коментира.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!