fbpx

На Николина Чакърдъкова ѝ дотежа и започна да прехвърля всичко на дъщеря си Мария

БГ звезди

кадри bTV

„Дотежава ми, на 50-55 вече искам да имам повече време за себе си и мисля, че го заслужавам“, това призна по bTV любимката вече на поколения българи Николина Чакъдъкова. На именния си ден тя гостува в „Преди обед“ с дъщеря си Мария, която заряза дипломите си на предприемач и режисьор и тръгна по стъпките на майка си. „Мария, ти на сцената гориш, а тука ми тлееш“, така казвали колегите на младата жена, докато работила зад кадър във Фолклор ТВ.

Майка и дъщеря ще излязат вече равностойно на сцената на следващия концерт в зала 1 на НДК, като дори Николина ще отстъпи на Мария честта да открие сама спектакъла. Дъщерята разказа, че започнала да пее на сцена късно, но първо трябвало да докаже не само на майка си, но и на цялата школа около нея, че заслужава светлината на прожекторите.

Мария Чакърдъкова започнала да пее по семейни празници в заведение, но тайно от майка си. За таланта ѝ обаче бързо се разчуло, та чак хората започнали да спират Николина по улиците за да хвалят дъщеря ѝ. Тя пък мислела, че Мария помага на приятелка в ресторант.

„Казах ѝ, „Маре, трябва да кажеш „Да“, ако почваме“, разказа Николина Чакърдъкова. Така Мария влязла в шоуто на майка си, като на моменти се стигало и до сълзи заради острите ѝ критики. Иначе двете живеят заедно в един семеен дом, макар да са отделени на различни етажи. Николина обаче доста помага на Мария за децата.

„Радвам се, че тя не е от тези родители, които гледат децата по книга, а пита: „Какво правихте вие?“, призна прочутата певица. По време на интервюто в bTV Николина Чакърдъкова спомена само веднъж сина си Васил и семейството му. Тя поздрави най-голямата си внучка, която носи нейното име. „Те ще празнуват Никулден в чужбина“, каза любимката на българската публика. Гостуването при Сашо Кадиев и Деси Стоянова завърши с вълнуващ дует между майка и дъщеря.

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

БТВ
Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много добра игра в „Стани богат“ направи мениджърът по качеството в голям завод Диян Димитров. Той стартира още в петък, а тази вечер продължи с въпрос за 3000 лева. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна. Ники Кънчев го попита „Какъв надпис стои на тавана …

error: Content is protected !!