fbpx

Зрителите: Радо вън от Фермата на мига

Блиц Новини

Кадри БТВ

Издънките на един от най-неуправляемите индивиди в стопанството на „Фермата“ Радо, станаха много, пък и зачестиха особено последните дни. Баскетболистът най-безцеремонно нарушава правилата с ясното съзнание, че всички ще получат наказание заради него. Това обаче не го спира да скача от беля на беля. Фермерите дори се замислиха дали да не говорят с продукцията за неговото служебно отстраняване от формата, тъй като чашата на всички преля.

Освен, че не спазва наказанието, което Калин като фермер му наложи, отново свали микрофона си, знаейки, че ще последва наказание, може би с цел да страдат и останалите и за отмъщение.

Дори на зрителите им дойде в повече това меко казано неадекватно поведение на Радо и те също пожелаха отстраняването му преди края на „Фермата“.

Продукцията до сега трябваше да го изгонят този олигофрен.Той не е в центъра на света че да разиграва всички.Не може всички да страдат заради един недорасляк. Животните като животни отстраняват мършата от стадото така че на този не му е мястото там.Като си има проблеми да ходи на психиатър .

Той умишлено прави поразии, за да наказват цялата група заради него, и да гладуват, понеже е вечно гладен. Може би и да има тайна мисия от продукцията да се държи така. Вече и това си мисля, твърде много прошки има за него. Извинява се, и само след малко старата песен на нов глас. И всичко прави демонстративно, знаейки, че ще накажат всички . Дано го махнат, само съжалявам, че Яни трябва да излезе на дуел в такива условия. Та той снощи едва не получи инфаркт! И това не трогна Радо. Що за човек е този?! Да го махат, издразни всички и вътре, и навън!

До кога ще бъде търпяно поведението на Радо от продукцията или може би това е целта – зрелище, но на каква цена ? Това ли е моделът на поведение в обществото ?

Аз не мога да разбера, защо заради Радо, наказват всички!? При първо махане на микрофон, предупреждение, при второ махане, вън. Другите спазват правилата, а стоят гладни заради него. Всеки път се извинява и след 2 дена е същия

Скунксовете са способни на всичко. Това, което гледаме не е това, което в действителност се случва. Това предаване е за фермери, а го направиха като Малката булка. Вече прекаляват.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!