fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Любопитен момент се разигра в излъченото вчера издание на „Стани богат“. Участникът Енчо Топалов стигна до въпрос за 5000 лева, който бе следният: „Как се казва тайната германска операция от Втората световна война, чиято цел е да бъде освободен италианският диктатор Бенито Мусолини?“ Възможните опции бяха: „Операция „Бернхард“, „Операция „Дъб“, „Операция „Барбароса“ и „Операция Пасториус“.

Енчо, който е сред създателите на диспечерски софтуер за таксиметрови компании, веднага заяви, че със сигурност не е „Барбароса“, тъй като е всеизвестно, че това е кодовото име на операцията, с която Хитлер напада Съветския съюз. „Само нея със сигурност мога да изключа. Имам още един вариант, който може да ми помогне, и ще се възползвам от него – това е жокера „Помощ от публиката“. Надявам се тя да има по-добър спомен за тези тайни операции“, каза Енчо, след което зрителите в студиото показаха какво знаят. В излъчените досега епизоди почти няма случай, в който вотът им да не е правилен.

Резултатите този път бяха: „Бернхард“ – 15 процента, „Дъб“ – 21 процента, „Барбароса“ – 40 процента, и „Пасториус““ – 24 процента.

Това доста учуди участника, тъй като единственият отговор, който той е сигурен, че не е верен, получи най-голям процент. Странна физиономия прочитайки резултатите направи дори Михаил Билалов.

„Те настояват за Барбароса“, каза водещият, а Топалов реши да не послуша публиката. „Това е много странно. Тъй като все пак в някаква степен се доверявам и на собствените си знания, ще се доверя на втория отговор на публиката. Ще направим комбиниран отговор – моите знания, с това, което публиката се опита да ми помогне. Ще използвам втория отговор по проценти. Ако заедно сме познали – чудесно, ако не – това е игра. Маркирам „Операция „Пасториус“, каза участникът.

Всъщност, съвсем логично тези 40 процента от публиката не познаха, но се оказа, че верният отговор не е и „Пасториус“, а „Дъб“, и Енчо Топалов отпадна.

Все пак вотът на хората в студиото учуди сериозно някои последователи на страницата на „Стани богат“ във фейсбук“:
„Що за хора са извикали в публиката !? Как може да има толкова много % за Операция “Барбароса“ О.о ?????

„Публиката е кух декор. „Публиката“ са продуцентите. Досега „публиката“ е „познавала“ такива въпроси, които са много над възможностите на случайна група хора. И…никога няма отговор на „публиката“ с 0(нула)%. Защото някой от публиката може да пита „А защо не са зачели моя отговор?“. Пълна измама…

„Този път СБ се изложи – толкова ясно нагласено. Публиката е определено само декор!“

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!