fbpx

Финци или Влад? Зрителите се скараха кой е по-истински мъж

Блиц Новини

кадри bTV

В навечерието на двубоя между Финци и Влад, в социалните мрежи се разгоря сериозен спор, кой от двамата е по-истински мъж и съответно кой заслужава да продължи надпреварата за 100 000 лева във „Фермата”. Спорът стана още по-ожесточен, защото и двамата участници в аграрното риалити показаха на няколко пъти емоционалната си страна и без задръжки плакаха пред камерите.

За едни български зрители това не е пример за мъжко поведение. За други пък мъжките сълзи са израз на дълбока душевност и доброта, която може да се открие и във Влад, и в Серафим. Трети пък директно заявяват, че сълзите са театър и опит за манипулация на аудиторията. Ето някои от по-ярките коментари по темата:

„Който и да се върне все ще е добре.За мен Влад е едно сериозно , умно и работливо момче, достоен за пример.Ще се радвам ,ако се върне, но и Финци не е за подценяване. Добър човек, улегнал ,опарен от живота и дава ценни съвети на младите. И от двамата има какво да се научи, така че нека по- добрия победи. По-важно е да са живи и здрави и щастливи в живота. От сърце им го пожелаваме!”

„Финци! Лошото е , че глупавият човек не разбира позитивното и сълзите, а умният ги цени! Много коментари и супер негативни, как един МЪЖ може да плаче постоянно! Ами вие плачете, че сте толкова студени!”

„Ех,всички си станаха толкова мили,толкова е хубаво това сплотяване между хората. Направете една ферма с участници от 6 мил.души, та белким се обединим.”

„И двата ги харесвам, но Влад с този неподправен и добър характер по ме впечатлява. Успех, Влад!!!”

„По принцип не харесвам и двамата, но пожелавам успех на Влад! Една идея ми е по-естествен, за разлика от Финци, при който има много поза и преиграване!”

„Финци може ли да говори нормално, без да реве и хлипа? Не помня в последния месец  да се е държал нормално. Чавдар пък, който до вчера го плюеше непрекъснато на синхрони, днес реве и той за него. Толкова фалшиви хора в тая Ферма, не е истина. Аксения и Валерия са най-нормалните за мен. Донякъде и Радо. Не реват за щяло и нещяло, казват си в очите като някой ги дразни, не злобеят безпредметно срещу никого.”

„Финци! Влад е несериозен, лукав. А и като цяло лошо впечатление ми направи 2 години не е говорил с баща си, брат му говори на английски, а от самолет се усеща, че английският му е с руски акцент, абсолютни правежи. Не харесвам Влад, мътна история там”.

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!