fbpx

Жена с пет имена развълнува Билалов и публиката в „Стани богат“

БГ звезди

Кадри: БТВ

Участничка в „Стани богат“ развълнува водещия Михаил Билалов, публиката и зрителите на предаването. Тя носи цели пет имена – Тоня Анхел Ариел Йера Гевара, а по произход е половин българка и половин кубинка.

„Сега на стола ще седне една дама, която работи във фармацевтична компания като медицински представител, но посвещава години от живота си, за да учи испански. Причината е, че е наполовина кубинка. Нейната история е достойна за книга. Книга, която тя планира да напише съвсем скоро. Драго ми е да посрещна Тоня Анхел Ариел Йера Гевара“, представи я той.

„Аз толкова имена не съм произнасял. Всичките митични и имах чувството, че съм в присъствието на персонаж на Маркес“, добави Билалов и я попита дали е постигнала целта, заради която е учила испански.
„Да! Моята цел беше да отида в Куба и да видя баща си, да се запозная с него. Отидох и се срещнахме. Той е прекрасен човек. За съжаление, почина миналата година. Но наистина съм много благодарна“, каза Тоня.
„Съжалявам! А каква е историята?“, попита с интерес Билалов.

„Историята е, че той си заминава когато съм на две годинки, за да се види с родителите си и да каже, че има семейство в България и че иска да се върне отново тук да живее – в България. Но така се случва, че това е през 1990-та година, когато стават промените в България и в целия свят. И за съжаление той остава в Куба“, разказа участничката.

„Когато се срещнахте – разкажи ми впечатленията?“, продължи водещият.

„Ами то беше много вълнуващ момент, защото – да, той е моят баща, но аз не го бях виждала никога. Той не ми беше изпращал снимки и аз не знаех как изглежда. Той имаше мои снимки, тъй като му бях пращала, но аз не знаех той как изглежда. И той ме позна, и ме викна, чакаше ме на летището. Беше много емоционален момент. Но пък от друга страна и интересен – това е баща ти, но той е един непознат човек реално. След това като се опознахме той се оказа, че е прекрасен. Това ме успокои, даде ми много сила като цяло в живота, защото вече знаех, че той е искал да дойде в България, но не е могъл заради политическите отношения като цяло“, сподели Гевара.

В самата игра тя се представи достойно и си тръгна с 2000 лева от предаването.

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

БТВ
Двама стигнаха до въпроси за 20 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Двама участници стигнаха до въпроси за 20 000 лева в днешния епизод на „Стани богат“. Единият дори успя да отговори правилно на него, но извън играта. Първо на стола седна Биляна Музафирова, която продължи играта си от вчера. Любопитното е, че тя бе стигнала до втора сигурна сума …

error: Content is protected !!