fbpx

Фермерите си казаха какво мислят един за друг

Блиц Новини

Кадри БТВ

Тримесечният престой в стопанството на „Фермата“ промени голяма част от участниците. Изолацията от външния свят и дългото съвместно съжителство накара някои от тях да преосмислят някои от нагласите си спрямо околните, да погледнат с други очи хора, които са ги дразнели по един или друг начин.

Особено видимо това е при Иван и Радо от бившия отбор на новите надежди. И двамата станаха по-смирени, егото и егоизма отстъпи пред приятелството.

Думите, които Иван каза за доскоро ненавиждания от него Чавдар го потвърждават.

Много ме дразнеше доскоро, направо караше ме да се изпотявам, изкарваше ме извън равновесие, не можех да те гледам. Вече разбрах, че това което ни говориш не трябва да го приемаме назидателно, а по-скоро поучително.

Радо получи също положителни коментари за себе си, Иван го нарече „брат“. Яни го определи като едно 35-годишно дете, но се радва, че го е опознал.

Любимец на всички се оказа Влад, който с положителния си заряд и настроение въздейства на всички.

Ти си един чудесен млад човек, който може да е пример на подражание за много млади хора, каза Калин.

Много си ценен, много си рядък и ако могат още един милион такива като теб да дойдат тук ще е страхотно. Това бе мнението на Чавдар с което и другите се съгласиха.

Въпреки, че е определен за първи дуелист и може би предвижда, че след двубоя няма да се върне, усмивката не слиза от лицето му.

 

На зрителите се хареса тази откровеност и доброта между участниците и както каза и Иван нека не бъркаме добротата с глупост.

Няколкото поредни вечери бяха емоционални и ми харесаха. Хайде да не бъдем толкова лоши. Всеки човек си има кусури, има и добри страни. Да им пожелаем на фермерите да бъдат по добри и нека най добрия в дуелите да победи.

Не ви ли разчувстваха тези хубави думи, които си изказаха от душа…
Човек може да обича човека, дори когато имат различия и да открива доброто в другия, въпреки казаното, критиката и отрицанието!
Доброто е в същността на всеки човек, позволи му да го прояви…!!!

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!