fbpx

Цитиридис попиля Сашо Кадиев

Блиц Новини

Кадри: БТВ

Николаос Цитиридис си направи брутална шега с колегата си в БТВ Александър Кадиев. Водещият на вечерното шоу се заяде с актьора, който е лице на предаването „Преди обед“, заради една от издънките, които е правил през годините. Става дума за закъсненията му за ефир.

Цитиридис пусна любопитни кадри от световното първенство по футбол в Катар. На тях се вижда, че играчът на Мароко Софиан Амбрабат излиза в последния момент за двубоя на тима си срещу Хърватия – секунди преди първия съдийски сигнал. Коментаторът по телевизията дори казва: „Човешко е“.

„Човешко е, но на световното ли точно?“, попита Цитиридис с усмивка. „Мачът завърши със скучното 0:0, тоест както е започнал – с две нули“, пошегува се водещият. Накрая той засегна и колегата си: „Ако беше закъснял той още малко, пак щеше да стигне по-рано от Сашо Кадиев за „Преди обед“. След този майтап всички от бенда му избухнаха в смях.

Николаос и Сашо са добри приятели и често си гостуват един на друг. Много пъти дори са се изправяли пред различни предизвикателства, предизвикващи смях в зрителите.

Синът на Катето Евро преди време неведнъж е оставял колежката си Деси Стоянова сама да открива ефира на „Преди обед“, а той се появяваше по-късно. Скоро обаче това не се е случвало, което означава, че актьорът е оправил дисциплината, като не е изключено и да е получил забележка от ръководните фактори в телевизията.

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

error: Content is protected !!