fbpx

Златимир Йочев се оля напълно в ефира на БТВ

БГ звезди

кадри bTV, Туитър/Илон Мъск

На фона на бурните процеси в страната ни и много важни проблеми, с които се сблъсква българското общество всекидневно, bTV реши да поиска мнението на зрителите си в четвъртък сутрин по „най-важната“ тема. А именно – ще дойде ли милиардерът Илон Мъск в България, или не?

Като оставим на страна, че собственикът на „Тесла“ и „Туитър“ всъщност изобщо не казвал, че ще идва у нас, нито пък е давал повод за спекулации, че това ще стане, цялата „мъскомания“ в българските медии изглежда комично. Особено когато водещите се опитват да внушават изкуствено, че визитата на Илон Мъск у нас ще е нещо вълнуващо и важно.

Водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев задмина всички в това отношение, като заяви, че „мечтае“ за идването на милиардера у нас. В края на предаването той заяви, че е от „онези мечтатели, които вярват“, че Мъск ще дойде у нас и ще се очарова от страната ни. И продължи:

„Трябва да мечтаем още по-смело, защото заради съществуващите страхове, понякога забравяме да поставяме високо летвата и да я гоним. Така че нека си пожелаем не само Илон Мъск да дойде, но България да бъде място, което действително привлича хора от целия свят“.

Трудно е да се каже, какво точно си представят в bTV, че ще се промени за България, ако през страната ни мине най-богатият човек в света. Това вероятно няма да реши нито един проблем нито на Златимир Йочев, нито на който и да е друг българин, така че какво привлича визитата на Мъск в мечта, е пълна загадка. Но пък както честно се казва: „Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“. Всъщност и без Мъск да идва, България привлича хора от цял свят. Не всички от тях са милиардери, но това не ги прави по-малко значими като личности.

БТВ
Наш учен върви уверено към големите пари в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ прави българският учен доц. Аспарух Камбуров. Той е първият, който е направил високо точни джипиес измервания и лазерно 3D сканиране на Земята. Стъпвал е на невероятни места из цялата планета като Моголия, Непал, Тунис, а е и част от екипа на Христо …

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

error: Content is protected !!