fbpx

Свършена е! Камелия реши съдбата на Веселка във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След поредната победа на арената на селскостопанското риалити „Фермата“, Камелия се вижда вече на финал. Тя дори започна да изпълнява плана си, как по-успешно да се добере до последните битки за голямата награда. Снощи пред съфермерите си започна да се оплаква колко се чувства зле, изморена и изтощена, с цел да предизвика женски дуел и ако може да отстрани Веселка на този етап, защото в нейно лице вижда най-голямата конкуренция от зрителския вот.

Доколко обаче планът й ще влезе в действие не е ясно, тъй като старите герои мислят за мъжки дуел тази седмица.

За да мога да стигна до финал, трябва да елиминирам две жени. Най-голямата ми цел е Веселка, за мен тя е жената, която ако стигне до края ще спечели на сто процента. Стратегията ми е да я отстраня сега.

Тя много добре се ориентира в мнението на зрителите навън точно заради това, което показа от себе си и не е убедена, че я харесват и ще гласуват за нея и е права. По коментарите, които се изсипват след нейните изяви се вижда, че не се радва на всенародната любов.

Целта и е да изгони Веселка, защото всички на финала ще гласуват за ВЕСЕЛКА!

Камелия ще си остане с мечтите да отстрани Веселка! Прочетох тук, че е финалистка, но точно там ще разбере колко не е харесвана от зрителите и хич няма да й е весело. Има нужда от един такъв звучен шамар, защото е супер нагла!

Камелия иска да отстрани Веси от пътя си на финала, но не знае, че дори и сама да си е , пак няма да спечели вот. От жените Веси е най-достойна да спечели, а от мъжете Яни или Влад.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!