fbpx

Мистерията със Сашко се заплита след откриването му

Блиц Новини

Кадър Нова ТВ

Девет дни в неизвестност, но с щастлива развръзка.

Въпреки това въпросите след откриването му стават още повече. Мистерия е как едно 12 годишно дете е оцеляло 9 дни само в гората.

Толкова време доброволци наред с полицаите търсиха Сашко неуморно. Въпреки все по затихващата надежда не се отказаха и усилията се увенчаха с успех. Затова и новината, че детето е открито живо и здраво предизвика такова всеобща радост и чувство на облекчение.

Радостта беше всеобща. Всички празнувахме и бяхме щастливи. Толкова много сълзи от щастие не съм виждала, разказва една от жените, включили се в издирването. Разбрала, че детето е открито от канала, по който доброволците си комуникирали. Първоначално помислили, че е фалшив сигнал след дни наред безплодно търсене.

Искрата надежда не угасна до последно. Надявахме се, че това дете ще бъде живо и здраво. То се превърна в символ на добротата и надеждата, каза още доброволката. Мъжете открили го направиха огромен подвиг.

Тя разказа още, че всички средства необходими за издирването са лични средства на участващите, за гориво, техника, термокамери.

Всичко това е абсолютно чудо, нямаме обяснение как едно дете може да оцелее само в планината. При новината, че е жив всички се разплакахме и усетихме огромно облекчение от щастливия завършек, каза още дамата.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!