fbpx

Въпреки победата Камелия отнесе негативите от зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Един от най-силните дуели проведени на арената беше между Хепи Ванче и Камелия. Желанието за победа бе подсилено от омразата помежду им и двете го показаха с хъса, с който се хвърлиха в битките. Въпреки, че Ваня направи много грешки по време на престоя си, показа лабилна психика, не можа да намери мястото си, зрителите дадоха подкрепата си за нея, защото пък Камелия с надменността си и арогантно поведение нямаше как да ги спечели.

Много злоба много !. Много ме е яд, че точно тя остава тази надута Камелия . . А за поддръжниците и Яни и Чавдар за държанието им нямам думи. . Простотия и селяния . .ужас. . не съм и помисляла че може да се държат толкова отвратително. . И аз не харесвах Ваня . .но пък предпочитах нейното мърморене и реване пред злобата на тази Камелия.

Единственото по отвратително нещо на арената от Камелия, бяха подигравките на Яни, Чавдар (който вече се показа какъв е) и Иван!
Маските паднаха, истината лъсна, злобата и селянията също!

Аплодисменти на Камелия за злобата завистта и арогантността. Голям пример дава на дъщеря си . Браво!!! Отвратителна докрай. По-добре реването и мрънкането на Ваня отколкото съскането на тази змия.И да не се радва на тази победа защото ние решаваме накрая не победите и. Тя и миналия сезон Мартина победи в игрите Живка но какво стана накрая.

Освен че с високопарното си поведение Камелия отврати всички, в тона на омраза се включиха и Яни, Иван и Чавдар, които през цялото време злобно репликираха Ваня, опитваха се да я разсейват и разконцентрират, дори Радо не издържа на тези атаки и отправи забележка към тримата. На този етап на играта, когато развитието на събитията и избора на победител зависи от зрителите, поведението им въобще не беше в тяхна полза.

 

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!