fbpx

Зрителите питат как се подбират участниците в „Стани богат“

Блиц Новини

Кадри БТВ

На стола на богатството седна Славомира Иванова, която сподели за себе си, че е учител по призвание и по наследство. Тя е учител по английски и развива свой онлайн бизнес.

Не сподели какво точно я води в „Стани богат“, но беше много притеснена да не се изложи и да си тръгне без никакви пари, макар че заяви, че не е дошла заради тях, а да усети тръпката.

Ма как ще си тръгнеш без нищо, дошла от Шумен чак, успокои я Билалов. Дамата веднага заключи следващата сума от 1000 лв и се застрахова. С помощта на жорерите стигна да заветната сума от 1500 лв.

Коментарът за играта й бе, че в къщи е стигала и по-нагоре от тази сума, но в студиото не успя.

За пореден ден зрителите отправиха критика към предаването за подбора на участници. Все по-рядко в стола на богатството сядат участници на които им личи, че притежават знания и освен това разсъждават на въпроси, които не знаят. Дамата дори и това не се помъчи да направи, препусна през въпросите отгоре отгоре и докопа сумата за която е дошла.

Не знам, кой и как подбира участниците, но е крайно време да го смените! Явно мислите, че по този начин печелите внимание на аудиторията, но е точно обратното. Откакто предаването е започнало гледаме участници, на които пасати и мусони им се разминават между ушите. 40 минути тъпотия, след тъпотия. Стига вече! Тези взимат мястото, на някой, който наистина може да покаже ум и знания, но нали на вас, в джоба, от реклами ви влизат милиони, а участниците си тръгват с по 2000-5000 лева!

Милата учителка , само смях,като че е в детската градина. Много лоша игра.

Хората са различни, не всеки знае всичко от различни области, нооо понякога наистина има леко комични ситуации😉

Да я бяха питали коя дата сме днес щеше да ползва жокер. Загубих мозъчни клетки докато я гледам

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!